Doi la suta pentru teatru

Doi la suta pentru teatru inseamna ca impreuna putem sa fim mai puternici si sa aratam ca se poate face teatru independent si in Romania!

Asociatia Culturala In Culise nu beneficiaza in prezent de nici o subventie, functionand strict din venituri proprii. Cu toate acestea, in intervalul 2011-prezent reuseste sa vina in atentia publicului spectator cu productii ca Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu (participant la Festco, Festivalul de Teatru scurt de la Oradea, Maratonul Teatrelor Independente), Scrisori Catre Rita (participant Gala Star), Clinica Sinucigasilor (FNTi), Black Friday Love – cea mai noua productie In Culise – intre alte peste 20 de titluri cu care ne-am bucurat publicul in cei 4 ani de existenta. Adaugam „cu acte in regula” pe harta Bucurestiului un teatru independent serios, constiincios si sincer – fapt certificat de zecile de cronici pozitive si de feedback-urile primite de la spectatori. Prin contributia profesionala a intregii echipe, care nu de putine ori s-a confruntat cu dificultati de productie sau cu incapacitatea de a plati onorarii decente artistilor, am reusit sa atingem performante importante si sa fim cautati pentru toate spectacolele din stagiune.

Teatrul independent este o necesitate a zilelor noastre. Atat pentru ca cei 200 de studenti care devin actori in fiecare an au nevoie de spatii unde sa joace (altfel crestem in fiecare an rata somajului), cat si pentru ca spectatorii au nevoie de teatru proaspat pe care sa-l iubeasca si in care sa creada. Pe langa crearea de locuri de munca si contributia la calitatea culturii in Bucuresti, Asociatia Culturala In Culise isi propune si alte proiecte care au legatura inclusiv cu educatia si dezvoltarea (Concursuri de Scenaristica pentru elevi, Festivalul de Comedie de la Corbu, Festivalul Zilele Teatrului Studentesc si alte proiecte pe care din lipsa de fonduri nu am reusit sa le implementam pana acum)

Sustine activitatea In Culise cu 2% din impozitul pe venit datorat!

Prevederea 2% este un mecanism de transparenta fiscala prin intermediul caruia contribuabilii persoane fizice pot sa directioneze pana la 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala (asociatie sau fundatie).

De ce e bine sa folositi aceasta prevedere?

  • Nu va costa nimic! – doar directionati o parte din banii pe care ii platiti oricum la bugetul de stat.
  • Contribuiti la eficientizarea cheltuirii banului public – deci al dumneavoastra!
  • Va puteti asigura ca acesti bani raman in comunitatea dumneavoastra directionandu-i catre o organizatie locala.
  • Puteti ajuta la emanciparea miscarii teatrului independet, la propagarea culturii in randul maselor si trimiteti un mesaj in comunitate.
  • Veti beneficia de „tratament special” in cadrul organizatiei noastre (locuri preferentiale si reduceri pentru serviciile noastre).

Ce trebuie sa faceti?

Pasul 1: Descarcati aici Cererea pentru directionarea celor 2% catre Asociatia Culturala „In Culise”

Pasul 2: Printeaza Cererea in 2 exemplare.

Pasul 3: Completeaza in 2 exemplare paragraful I cu datele tale si semneaza in campul „Semnatura Contribuabil”.

Pasul 4: Trimite-ne prin posta sau curier cele 2 exemplare originale la adresa Calea Calarasilor nr.55 – cu mentiunea pentru Asociatia Culturala In Culise sau vino la spectacole cu cele doua exemplare completate – le putem completa si impreuna.

Pasul 5: Pentru ca efortul tau sa fie minim noi ne ocupam de restul formalitatilor.

V-ati adus contributia la buna cheltuire a fondurilor publice si ati contribuit la o viata mai buna in comunitatea dumneavoastra!

Pentru altfel de donații vă punem la dispoziție datele asociației:

ASOCIAȚIA CULTURALĂ IN CULISE
CIF 29147086
IBAN RO28 BTRL RONC RT02 4480 6201

Pentru mai multe informatii si asistenta in vederea completarii cererii si expedierii va stam la dispozitie la numarul de telefon 0735 026 762 sau 0727 033 004