SCRISORI CATRE RITA – THE SHOW

SCRISORI CATRE RITA – THE SHOW

dupa romanul „Scrisori catre Rita” de Stefan Caraman
Cu: Mihai Badoi, Ivanna Ravac
Regia: Cristian Bajora
Durata: 1h15min
Pret bilet: 35 Lei
Spectacolul se joaca la Artist Cafe – Bulevardul Dacia 153-155

Povestea unei despartiri, care ar durea daca n-ar fi atat de hilara si care ar fi amuzanta daca nu ar durea atat. O comedie erotica ce-ti ofera ocazia de a afla ce se petrece cu adevarat in mintea unui barbat, un spectacol sincer, fara perdea, un show aproape de stand up comedy.

REZERVA BILETE

Data
Numar locuri
Nume si prenume
Telefon
Doresti sa primesti pe mail programul nostru saptamanal, invitatii la evenimente si concursuri?
DA NU

Actori


Mihai Badoi

Mihai Badoi


Ivanna Ravac

Ivanna Ravac

MOTTO: Am aruncat inhibitiile si v-am adus in fata un barbat asa cum nu ti-ai dori niciodata sa intalnesti.

In urma succesului de care s-a bucurat primul sezon al serialului Scrisori catre Rita intre lunile martie si septembrie 2012, Nic Labis si Rita iau iarasi forme umane, de data aceasta intr-un show unic in stagiunea Teatrului În Culise.

Un spectacol aproape de stand-up comedy, fara scrupule, fara rusine, fara perdea, un show in care iti vei regasi cele mai ascunse fantezii si ganduri. Scrisori către Rita – the Show este un spectacol erotic, datorita minunatei prezente nud a Ioanei Soroiu, o comedie absoluta gratie lui Mihai Badoi care interpreteaza si povesteste cu sinceritate si lejeritate, cateodată filosofic si metafizic multumita excentricitatii lui Stefan Caraman si o experienta culturala speciala pentru care trebuie sa multumim regizorului Cristian Bajora pentru curajul de aduce acest roman pe scena.

Scrisori catre Rita e povestea unei despartiri, care ar durea daca n-ar fi atat de hilara si care ar fi amuzanta daca nu ar durea atat. Nic e omul gratuit, fara obligatii si fara target, e antistarul, e ceea ce-si doreste cel mai mult societatea de azi sa marginalizeze. Nic povesteste; pentru ca daca nu o face, moare. Nic nu deranjeaza pe nimeni, desi langa el nu poti sta neutru. Iti vine sa-l bati, sa-l strangi in brate, sa-l speli, sa-l iubesti. Un singur lucru nu reusesti – sa-l ignori. Nic e vulgar pentru ca viata printre sfintii falsi il oprima. Nic face lucruri pe care noi nu avem voie sa le facem, desi… Nic e un mic Isus care ne spala de pacatul ipocriziei. (Stefan Caraman)

CINE NE RECOMANDA

„Punerea in scena a romanului internautic Scrisori catre Rita este un teatru al realismului, fara menajamente de orice fel. Timp de aproximativ o ora, Stefan Nistor (in prezent personajul Nic Labis este interpretat de Mihai Badoi), interpretul lui Nic, monologheaza cu patima si limbaj presarat cu injuraturi despre amintirile dintr-o alta viata, in timp ce naluca Rita se plimba goala prin camera stramta.”

Laura Iordache – OrasulM.Eu

Fotografii realizate de Felix Cuceanu

PROGRAM SPECTACOLE