SA NU MA UITI

SA NU MA UITI

dupa Talk Show de Stefan Caraman
Cu: Florin Fratila, Cosmina Soare
Regia: Alex Vlad
Durata: 1h20min

Timpul este ucigasul perfect, care sterge amintirea, inhiba iubirea, transforma chipul si fura sensul, Acest spectacol realizeaza o caricatura a vietii de familie, in care sotul si sotia ajung sa se piarda unul pe celalalt din cauza timpului care le-a slabit legatura emotionala.

Actori


Florin Fratila

Florin Fratila


Cosmina Soare

Cosmina Soare

MOTTO: „Ne-am unit fara sa ne asumam nicio obligatie; pentru ca ne iubeam. Acum vin pretentiile?”

Ce bine trebuie să fie cand iti dai seama ca ai gasit cele două maini de care aveai nevoie sa te ajute sa muti muntii din loc. Ai forta, entuziasm si speranta. Si multe visuri, construite impreună sau separat, pe care le impingeti amandoi spre indeplinire. Apoi mainile incep sa-si piarda puterea, imbratisarile sa fie lipsite de vlaga si amnezia va convinge sa trageti in directii opuse. Daca nu ai uita tot ce ai simtit la inceput…
Sa nu ma uiti realizeaza o caricatura a drumului parcurs de sot si sotie intr-o casnicie in care, din cauza lipsei de comunicare, intervine ratacirea fata de partener. O drama cu accente comice, in care hazul si tragicul se nasc din universalitatea neintelegerilor din cuplu, reusind sa-l convinga pe spectator sa nu uite…

CINE NE RECOMANDA

 „Universalitatea subiectului abordat de Stefan Caraman, la fel de actual astazi, ca si acum o suta de ani, face din Sa nu ma uiti o caricatura generoasa a vietii de cuplu, creionata din momente trase la indigo si reprezentative pentru lipsa de comunicare ce intervine odata ce se instaleaza rutina si obisnuita, odata ce romantismul dispare pe geam si comunicarea fuge grabita pe usa din spate.
La un spectacol cu doar doi protagonisti e mult mai simplu sa observi de pe margine egoismul omului, care cere neincetat dovezi de iubire, fara sa le ofere la randu-i, si e tare usor sa-ti spui ca tu nu vei fi asa niciodata – sa cazi, adica, in capcana pe care Stefan Caraman, fin observator al bubelor cotidiene, ti-o pregateste intre zambete si rasete.

Sa nu ma uiti are un leitmotiv care se contureaza rapid si care devine o mantra, un simbol al pacii intre doua caractere orgolioase, vicioase si, mai presus de orice, iubite, iar rezultatul final este ca dragostea este distrugatoare, puternica si permanenta, indiferent de cum ajungi la el.”

Andreea Mihai – Breathe Me In

PROGRAM SPECTACOLE