PROSTII SUB CLAR DE LUNA

PROSTII SUB CLAR DE LUNA

de Teodor Mazilu
Cu: Alex Vlad, Ioana Chelmus, Alina Petrica, Stefan Nistor, Paul Alexandru
Regia: Cristian Bajora
Tehnic: Bogdan Ionescu
Durata: 1h30

O comedie despre traiectoria pe care o urmeaza viata de cuplu, o imagine-metafora pentru o societate dezumanizata in care pana si viata de familie se vinde si se cumpara cu o nonsalanta uimitoare.

Actori


Alex Vlad

Alex Vlad


Ioana Chelmus

Ioana Chelmus


Stefan Nistor

Stefan Nistor


Paul Alexandru

Paul Alexandru


Alina Petrica

Alina Petrica

MOTTO: Banii n-aduc fericirea intr-un cuplu, dar cu siguranta o intretin.

Cautarea fericirii nu se sfarseste dupa casatorie. O femeie care nu lucreaza nu va fi niciodată prea incantata de faptul ca sotul sau isi iubeste meseria pe care o practica cu placere si uita ca are acasa o printesa de intretinut. Un barbat arivist nu va fi niciodata prea incantat ca sotia sa ii ofera foarte multa iubire.. si cam atat. Si-atunci se produce ruptura in cele doua cupluri din poveste – Gogu o paraseste pe Clementina pentru Ortansa, Ortansa il paraseste pe Emilian pentru Gogu si cei doi se unesc sub semnul banului. Dar nu traiesc fericiti pana la adanci batraneti. Pentru ca uneori fericirea nu inseamna nici bani, nici iubire…

CINE NE RECOMANDA

„Doar in teatru se mai poate gasi o astfel de sinceritate cand vine vorba de… iubire. O sinceritate brutala, ostentativa, fara menajamente, impinsa pana la limita absurdului atunci cand replicile personajelor incalca toate normele sociale si morale cu care eram obisnuiti. O sinceritate reconfortanta in nebunia sa. Celebra satira a lui Teodor Mazilu, Prostii sub clar de luna, a cunoscut numeroase interpretari pe scenele marilor teatre, iar de data aceasta noutatea vine chiar din reinventarea spatiului de joc, in incinta Teatrului In Culise si in regia lui Cristian Bajora. Piesa are toate ingredientele unei comedii bune plus o doza de cinism atat cat sa lase un gust intepator.”

Amalia Dragusin – OrasulM.eu

 

PROGRAM SPECTACOLE