LUV Menage a trois

LUV Menage a trois

de Murray Schisgal
Cu: Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Alexandru Banciu
Regia: Iulia Grigoriu
Scenografia: Lăcrămioara Tănase
Durata: 1h40min

O comedie sclipitoare despre oameni dezorientați.

Actori


Maria Popovici

Maria Popovici


Alexandru Minculescu

Alexandru Minculescu


Alexandru Banciu

Alexandru Banciu

Trei actori și un hit de pe Broadway. În 1967 LUV – Menage a trois, piesa scrisă de Murray Schisgal, făcea furori pe Broadway și se juca într-un spațiu total neconvețional – pe pasarela pietonală a unui pod din New York. Această comedie a alineării a fost prima oară regizată de Mike Nichols, iar actorul câștigător de Oscar Alan Arkin juca rolul lui bărbatului care dorea să scape de oboseala vieții și să se arunce de pe pod.

De data aceasta, LUV – Menage a trois se joacă pe un alt pod, într-o casă cu aer interbelic, iar comedia se construiește pe măsură ce dramele celor trei ”neînțeleși” aflați pe pod devin din ce în ce mai puternice.

LUV – Menage a trois este un spectacol despre oameni dezorientați și modul lor de a trăi totul din plin.

Pe podul unde oamenii vin să-și încheie socotelile cu viața se reîntâlnesc doi vechi colegi de liceu, Harry – un ratat și Milt – un om ”de succes”, cărora li se alătură soția celui din urmă, Ellen – o femeie obosită de o căsnicie consumată. Astfel se naște un triunghi conjugal bolnăvicios, în care Milt își aranjează soția ca să i-o ofere cadou acestui vechi prieten. Cert e că oricum se nasc sau se destramă relațiile de iubire, cei trei ajung să fie foare nefericiți, iar odată cu agonia lor crește și bucuria ta, a spectatorului, pentru că totul devine delicios de amuzant.

Un triunghi al căutărilor, o farsă absurdă și comică a vieții, care te delectează cu un spectacol realizat după rețeta americană.

PROGRAM SPECTACOLE