INSULA FEMEILOR

INSULA FEMEILOR

De Valeriu Butulescu
Cu: Cristina Moldoveanu, Ioana Chelmus, Dana Cojan, Cosmina Soare, Paul Alexandru, Florin Fratilă
Regia: Cristian Bajora
Durata: 1h30

O comedie care nu te va lasa sa pleci din sala fara hohote de ras si poate si o lacrima. Erotism, neconventional si patru personaje superbe, nimfomane dezlantuite.

Actori


Ioana Chelmus

Ioana Chelmus


Cosmina Soare

Cosmina Soare


Florin Fratila

Florin Fratila


Paul Alexandru

Paul Alexandru

Patru femei tinere, naufragiate pe o insula pustie. Patru femei cu o imaginatie dusa dincolo de ‘normal’ (dar ce e normalul?). Patru femei in a caror imaginatie barbatii capata dimensiuni cosmice. Comicul de situatie, comicul de limbaj, comicul personajelor in sine vine din modul in care autorul stie sa gestioneze conflictul. Mesia mult aşteptat prin intruparea intr-un barbat apare in final sub aspectul a… doi barbati. Si de aici conflictul se amplifica…

O comedie marca In Culise care nu te va lasa sa pleci din sala fara hohote de ras si poate si o lacrima. Erotism, neconventional si patru personaje superbe: Lady Robinson, o femeie autoritara, dar sensibila, fosta matroana de cabaret, Venera, dansatoare la bara, fiica distinsei Lady Robinson, senzuala si pragmatica, Elen, fosta profesoara de gramatica prabusita in misticism, Ala, obsedata de o mare idila pasagera si de alcool. Ele sunt pe scena exact asa cum le prezinta autorul insusi, adica niste nimfomane dezlantuite.

PROGRAM SPECTACOLE