DIAMANTE SI NARCOTICE

DIAMANTE SI NARCOTICE

de Raluca Nicoleta Dewald si Cora Manole
Cu: Claudia Ene, Ionut Gurgu, Stefan Nistor, Paul Alexandru
Regia: Cristian Bajora
Durata: 1h20min

Un spectacol al realitatii, care spune povestea unei adolescente rasfatata de parinti, dar pedepsita de viata. O drama erotica despre mirajul puterii – sexul, banii si drogurile. Un jurnal deschis care spune o poveste sincera…

Actori


Claudia Ene

Claudia Ene


Ionut Gurgu

Ionut Gurgu


Paul Alexandru

Paul Alexandru


Stefan Nistor

Stefan Nistor

MOTTO: Te-ai gandit vreodata ce inseamna pentru tine sa traiesti o viata de vis?

Prea putina afectiune, prea multi bani sau jucarii. Gandul de a oferi copilului tot ceea ce iti permiti, fara sa fie in acord cu ceea ce merita – asa invata acesta sa ceara fara sa merite. Povestea unei generatii de sacrificiu care s-a nascut pentru a indeplini visurile unor parinti de carton. O generatie învatata ca trebuie sa aiba tupeu, sa nu aiba scrupule, sa arate ca in reviste si sa uite de suflet pentru a obtine totul. Nicole este una dintre tinerele din ziua de azi, traumatizata de parintii ei pentru ca acestia i-au bagat in cap ca toata lumea se invarte in jurul ei – de cand i se spune ca este o mica printesa, naivitatea si fragezimea feminitatii ei se pierd pentru a face loc, mult prea devreme, unei femei fatale, indragostita de iluziile oferite de putere, bani, sex si droguri.

O poveste foarte aproape de realitate, „Diamante si Narcotice” prezinta drama erotica a unei tinere, textul fiind bazat pe intamplarile istorisite de o adolescenta pe blogul ei personal. Spectacolul poate fi considerat un fel de jurnal deschis curiosilor, care pot sa patrunda in mintea si sufletul unei fete „de bani gata”, ce pare ca traieste o viata de vis.

CINE NE RECOMANDA

„Singura pe scena, intr-un decor minimalist, traverseaza toate varstele posibile. Ea este mama si tatal, ea este tanti Emma, bona perversa, tot ea joaca rolurile copiilor mici si mari cu care interactioneaza, si ale părinților  acestora, si ale educatoarei, invatatoarei, profesoarei de desen. Claudia este la fel de credibila in rolul copilei tiranice ca si in cel al mamei baiatului violator. Fara vreun efort vizibil, tanara actrita trece de la fetita de trei ani, la scolarita care descopera ca lumea nu e chiar cum o credea, apoi la adolescenta care isi exploreaza sexualitatea si nutreste mari aspiratii de a se afla mereu in centrul atentiei, de a-l cuceri pe printul calaret pe multi cai putere si de a locui intr-un palat stralucitor.”

Gabriela Hurezean – Muze și arme

 

PROGRAM SPECTACOLE