CUM SE DUCE TOTUL DRACU’

CUM SE DUCE TOTUL DRACU’

dupa „Crize” de Mihai Ignat
Cu: Ioana Chelmuș, Florin Fratila
Durata: 1h15min

Viata de cuplu nu-i numai lapte si miere, iar cateodata se transforma intr-un adevarat camp de lupta. Un show plin de umor recomandat tuturor celor care au simtit sau inca mai simt fiorii dragostei.

Actori


Ioana Chelmus

Ioana Chelmus


Florin Fratila

Florin Fratila

MOTTO: Love is like war, easy to begin, but very hard to stop.
Pe langa lucrurile frumoase dintr-o relatie, viata in doi inseamnă o adevarata lupta dusa pentru… nimic! Pentru ca si in cuplu te poti simti in competitie si-atunci scoti toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare si mai tare în orgoliu. Probabil nu vom afla niciodata cine va castiga aceasta batalie a sexelor, dar spectacolul „Cum se duce totul dracu’” iti va arata cum si unde se desfasoara adevaratul razboi de gherila.

Un show plin de umor recomandat tuturor celor care au simtit sau incă simt fiorii dragostei – pentru ca e bine sa te bucuri de ceea ce ai, atunci cand ai! Carpe diem!

Bazat pe un text contemporan scris de Mihai Ignat, spectacolul „Cum se duce totul dracu’” a fost creat integral de cei doi protagonisti – Ioana Chelmus si Florin Fratilă. Acestia se declara fascinati de subiectul dragostei ca un camp de lupta si promit un spectacol cu adevarat amuzant.

CINE NE RECOMANDA

Cum se duce totul dracu’ este, in teorie, cel putin, o comedie. Incepe ca o comedie, in care razi si razi si razi, si starea de facto a natiunii pare sa fie un ranjet larg, intins de la ureche la ureche, si se sfarseste, cel putin pentru mine, in lacrimi sincere. Cel mai neasteptat lucru la acest spectacol a fost tranzitia exceptionala, emotionanta, naturala, de la amuzament la realism dureros si dur.”

Andreea Mihai – Breathe Me In

 

PROGRAM SPECTACOLE