COMMON LIVES (Spectacol TeenMedia)

COMMON LIVES (Spectacol TeenMedia)

de Theo Herghelegiu
Cu: Gwendoleen Cepraga, Claudiu Popovici
Coordonator: Patricia Ionescu
Durata: 1h

Sex, droguri si… crime! Common Lives nu-i un spectacol despre vieti comune sau oameni obisnuiti, ci o comedie dulce-amaruie despre aceia care reusesc sa ramana neobservati, desi traiesc niste vieti demne de pus in carti: pline de excese, abuzuri si faradelegi.

Actori


Gwendoleen Cepraga

Gwendoleen Cepraga


Claudiu Popovici

Claudiu Popovici

Sex, droguri şi… crime! Common Lives nu-i un spectacol despre vieți comune sau oameni obişnuiți, ci o comedie dulce-amăruie despre aceia care reuşesc să rămână neobservați, deşi trăiesc nişte vieți demne de pus în cărți: pline de excese, abuzuri si fărădelegi. Sunt secrete pe care vrei să le ții bine ascunse, pentru că dacă ies la iveală te pot transforma într-un monstru. Sunt pofte şi dorințe pe care nu le poți înfrâna şi-atunci ajungi să pui capăt unei vieți plicticoase de familie, ca să experimentezi un pic mai mult din tot şi toate. Sunt momente în care singura fericire ajunge să fie evadarea în alte lumi decât cea pe care ți-ai construit-o pe Pământ, iar drogurile îți devin cei mai buni tovarăşi. Umor fin şi-un final pe care vrem să-l numim fericit!

O tragicomedie care reuşeşte să stârnească în tine dorința de a te cunoaşte mai bine şi de a găsi acel sens al vieții, de mult timp căutat. Vei râde, chiar dacă amar, şi te vei regăsi în neliniştile şi absurdul personajelor. Dar aşa e viața, absurdă.

PROGRAM SPECTACOLE