BLACK FRIDAY LOVE

BLACK FRIDAY LOVE

Cu: Bianca Mateescu, Ioana Chelmus, Andreea Stafie, Alex Vlad, Paul Alexandru, Florin Fratila
Regia: Cristian Bajora
Durata: 1h40min

Despre dragostea in vremea supermarketului, cand iubirile se aprind si se sting la fel de repede precum o sesiune de cumparaturi. Probabil singurul spectacol despre dragoste, care reuseste sa se lipseasca de siroposenii si sa-ti prezinte povesti de iubire reale, comice, dulci-amarui.

Actori


Bianca Mateescu

Bianca Mateescu


Ioana Chelmus

Ioana Chelmus


Alex Vlad

Alex Vlad


Paul Alexandru

Paul Alexandru


Florin Fratila

Florin Fratila


Andreea Stafie

Andreea Stafie

MOTTO: Suntem bolnavi de iubire, intr-o lume care vrea sa cumpere orice si oricand, fara oprire..

Esti in cautarea iubirii. Cum procedezi? Esti asteptat la supermarket cu noutati, oferte si reduceri la DRAGOSTE! Intr-o obianuita zi de vineri, cand vei iesi sa-ti cumperi paine si lapte, iti vei izbi caruciorul de viitoare, actuale sau foste iubiri… In acelasi timp, intr-o realitate paralela, mai multe povesti de iubire se vor naste sau se vor stinge din aceleasi motive ordinare care te-au facut si pe tine sa iubesti sau sa urasti cu toata puterea.

Black Friday Love vorbeste despre dragostea in vremea supermarketului, cand exista atatea posibilitati incat e mai usor sa arunci la gunoi decat sa repari ce-a iesit prost si s-o iei de la capat. Probabil singurul spectacol despre dragoste, care reuseste sa se lipseasca de siroposenii si sa-ti prezinte povesti de iubire reale, comice si dulci-amarui.

PROGRAM SPECTACOLE