Regulament de conduita teatrala

  1. Rezervarea ta se anuleaza automat cu 15 minute inainte de inceperea spectacolului..  Asta inseamna ca locurile tale pot fi ocupate de alti spectatori.
  2. Daca doresti sa te relaxezi inainte in zona de club este indicat sa ajungi cu: 30 minute inainte de inceperea spectacolului pentru comezi la bar si cu o ora inainte pentru comezi la bucatarie.
  3. Dupa ce spectacolul a inceput nu mai ai voie sa intri in sala. Pentru ca este intuneric, se produce zgomot si poti deranja alti spectatori.
  4. In continuarea ideii de mai sus, trebuie sa stii ca biletele achizitonate in avans nu mai sunt valabile dupa inceperea spectacolului. 
  5. Atunci cand ajungi in sala de spectacol, te rugam sa iti inchizi sau sa iti pui telefonul pe profilul silentios. Credem ca ti-ar prinde bine sa te ”deconectezi” putin si astfel se elimina riscul de a face galagie in timpul reprezentatiei.
  6. Pe durata reprezentatiei te rugam sa nu vorbesti tare sau si sa nu faci zgomot de orice fel pentru ca ii poti deranja pe cei din jurul tau sau poti perturba buna desfasurare a spectacolului.
  7. Spectacolele In Culise nu sunt recomandate pentru copiii sub varsta de 14/16/18 ani – in functie de spectacol. 
  8. Fotografierea si filmarea in timpul spectacolului sunt interzise, insa daca se obtine in prealabil acordul staff-ului este foarte important sa nu se foloseasca blitul.
  9. Functionand in regim de rezervari, este foarte important sa ne anunti telefonic daca nu mai poti onora rezervarea deja facuta.
  10. In sala de spectacol nu se fumeaza si nu se mananca, insa se pot consuma bauturile achizitionate de la bar.