Regulament de conduita teatrala

  1. Dacă doreşti să te relaxezi înainte în zona de club sau pe terasă este indicat să ajungi cu 30 minute înainte de începerea spectacolului pentru comenzi la bar.
  2. După ce spectacolul a început nu mai ai voie să intri în sală. Pentru că este întuneric, se produce zgomot şi poți deranja alți spectatori.
  3. În continuarea ideii de mai sus, trebuie să ştii că biletele achiziționate în avans nu mai sunt valabile după începerea spectacolului. 
  4. Atunci când ajungi în sala de spectacol, te rugăm să îți închizi sau să îți pui telefonul pe profilul silențios. Credem că ți-ar prinde bine să te ”deconectezi” puțin şi astfel se elimină riscul de a face gălăgie în timpul reprezentației.
  5. Pe durata reprezentației te rugăm să nu vorbeşti tare sau să nu faci zgomote de orice fel, pentru că îi poți deranja pe cei din jurul tău sau poți perturba buna desfăşurare a spectacolului.
  6. Spectacolele În Culise nu sunt recomandate pentru copiii sub vârsta de 14/16/18 ani – în funcție de spectacol. 
  7. Fotografierea şi filmarea în timpul spectacolului sunt interzise, însă dacă se obține în prealabil acordul staff-ului este foarte important să nu se folosească blițul.
  8. În sala de spectacol nu se fumează şi nu se mănâncă, putându-se consuma doar produse achiziționate de la bar.