Pune-ti amprenta InCulise

Intr-o vreme in care auzi mai degraba despre teatre care isi inchid usile, e mai important ca niciodata sa fii alaturi de cei care incearca sa le tina deschise. Pentru a aduce teatrul mai aproape de tine, pentru a continua sa bucuram, ne dorim sa atragem alaturi de noi, in proiectul In Culise, oameni care isi doresc sa sustina acest vis. Sustine teatrul si fii alaturi de noi!

Suntem un teatru al acelora care nu sunt multumiti de oferta teatrala din teatrele de stat, al acelora care inca n-au descoperit gustul viu si adevarat al teatrului independent, al acelora care sunt in cautarea unui spatiu artistic lipsit de aerul distant si elitist al celorlalte teatre.

Poti sa-ti pui amprenta IN CULISE prin…

SPONSORSHIP

Poti sustine unul dintre viitoarele proiecte artistice ale Teatrului In Culise prin finantarea productiei spectacolului si sa-ti pui amprenta pe un produs cu totul special.

Suntem deschisi sa oferim numeroase beneficii pe care le putem discuta intr-o intalnire.

***Pentru altfel de donații vă punem la dispoziție datele asociației:

ASOCIAȚIA CULTURALĂ BROADWAY THEATER
CIF 36884307
IBAN RO40INGB0000999906567964

PARTNERSHIP

Poti sustine una sau mai multe dintre productiile In Culise prin promovarea acestora – pe canalele media si pe retelele sociale de care dispui si prin alte metode out of the box pe care putem sa le gandim impreuna. In schimb, noi putem sa oferim vizibilitate pe website, facebook, instagram si pe toate materialele promotionale create pentru spectacol.

FRIENDSHIP

Poti sustine activitatea In Culise si daca vii sa ne vezi spectacolele si ne recomanzi prietenilor tai. Ne dorim sa fii mereu aproape si sa ne spui ce crezi despre productiile noastre.

Iti multumim ca ai citit aceste randuri si iti stam la dispozitie pentru orice gand, intrebare sau sugestie vrei sa ne transmiti la numarul 0735 026 762 sau pe teatru@inculise.ro.