FEROMONII

FEROMONII

de Theo Herghelegiu
Cu: Stefan Nistor, Paul Alexandru, Ionut Iftimiciuc, Ilona Brezoianu, Ioana Chelmus, Florin Fratila, Alexandru Banciu, Alexandru Minculescu, Cristiana Ionita, Maria Popovici
Regia:Cristian Bajora
Coregrafie: Iulian Glita
Decor: Ioana Mandres
Durata: 1h15

Un spectacol care se deruleaza precum o lectie hazlie de anatomie care te plimba prin trupurile unui EL si o EA prinsi in capcana dragostei. Un show inedit, in care dansul si muzicalitatea replicilor fac front comun spre delectarea spectatorilor.

Actori


Stefan Nistor

Stefan Nistor


Paul Alexandru

Paul Alexandru


Ioana Chelmus

Ioana Chelmus


Florin Fratila

Florin Fratila


Alexandru Banciu

Alexandru Banciu


Alexandru Minculescu

Alexandru Minculescu

Esti langa el, tragi aer an piept si te ia ameteala. Inima incepe sa-ti bata mai tare. si-atunci apare scanteia care naste dragostea: pasarelele canta, vremea e frumoasa, nu iti mai e nici foame, nici sete.. te gandesti doar la el. Fluturii tai din stomac prind viata si misuna, se cearta, se-mping si-asteapta cu nerabdare sa se-ntalneasca cu fluturii lui. Amorezarea este miezul, buricul pamantului, acel lucru pentru care un om renunta la uzul ratiunii. Dar.. te-ai intrebat vreodata ce rol joci tu in toata ecuatia aceasta? Care este explicatia pentru care doi oameni, aparent total diferiti, sunt atrasi unul de celalalt? FEROMONII! Un spectacol care se deruleaza precum o lectie hazlie de anatomie care te plimba prin trupurile unui EL si o EA care au fost prinsi in capcana dragostei.

PROGRAM SPECTACOLE