COMMON LIVES sau ASA SE INTAMPLA CU TOTI OAMENII OBISNUITI

COMMON LIVES sau ASA SE INTAMPLA CU TOTI OAMENII OBISNUITI

de Theo Herghelegiu
Cu: Maria Popovici, Paul Alexandru
Regia: Cristian Bajora
Tehnic: Bogdan Ionescu

Sex, droguri si… Crime! Common Lives nu-i un spectacol despre vieti comune sau oameni obisnuiti, ci o comedie dulce-amaruie despre aceia care reusesc sa ramana neobservati desi traiesc niste vieti demne de pus in carti: pline de excese, abuzuri si faradelegi.

Actori


Maria Popovici

Maria Popovici


Paul Alexandru

Paul Alexandru

Sex, droguri si… Crime! Common Lives nu-i un spectacol despre vieti comune sau oameni obisnuiti, ci o comedie dulce-amaruie despre aceia care reusesc sa ramana neobservati desi traiesc niste vieti demne de pus in carti: pline de excese, abuzuri si faradelegi. Sunt secrete pe care vrei sa le tii bine ascunse pentru ca daca ies la iveala te pot transforma intr-un monstru. Sunt pofte si dorinte pe care nu le poti infrana si-atunci ajungi sa pui capat unei vieti plicticoase de familie ca sa experimentezi un pic mai mult din tot si toate. Sunt momente in care singura fericire ajunge sa fie evadarea in alte lumi decat cea pe care ti-ai construit-o pe Pamant, iar drogurile iti devin cei mai buni tovarasi. Umor fin si-un final pe care vrem sa-l numim fericit!

O tragicomedie care reuseste sa starneasca in tine dorinta de a  te cunoaste mai bine si de a gasi acel sens al vietii de mult timp cautat. Vei rade, chiar daca amar, si te vei regasi in nelinistile si absurdul personajelor. Dar asa e viata, absurda.

PROGRAM SPECTACOLE