Program si evenimente

Spectacole InCulise: Avem usile deschise de luni pana duminica si fiecare seara este altfel, pentru ca te poti delecta cu un alt gen de spectacol. Daca iti place sa razi bine, trebuie neaparat sa incerci una dintre comediile marca In Culise. Daca esti in acea perioada a vietii cand dragostea iti anima viata, te sfatuim sa-i faci o surpriza si sa iei bilete la spectacolele In Culise despre dragoste (fara sirop). Daca esti intr-un moment mai dificil, tragicomediile noastre iti vor da de gandit si te vor face sa fii mai increzator si pozitiv. Avem si drame, pentru cei care sunt fascinati de experiente umane autentice. Iar nonconformistii pot incerca o seara de stand up comedy sau un show de improvizatie. Tine minte, daca vrei sa traiesti mai multe vieti poti sa ti le cumperi din Culise, la pretul unui cocktail. 

Spectacolele TeenMedia Academy sunt facute din dragoste pentru teatru de studentii care urmeaza aceste cursuri de actorie. Ei sunt dovada ca daca exista pasiune, poti face orice. Vei descoperi o comunitate de oameni liberi, sinceri, talentati, care in viata de zi cu zi au alte job-uri, iar in timpul liber se intalnesc pentru a da viata unor spectacole exceptionale. Te invitam sa-i cunosti aici – www.teenmedia.ro!

Bilet spectacole In Culise – 30 lei

Bilet The Blue Room si Dragoste in patru tablouri – 40 lei

Bilet Stand Up Comedy – 30 lei

 

Rezervarea locurilor se face telefonic la 0735 026 762 sau online pe http://inculise.ro/rezervari-online

Conform art. 19 din legea 448/2006 persoanele cu handicap beneficiaza de intrare gratuita in limita locurilor disponibile si in baza documentelor doveditoare. Pentru a beneficia de aceste locuri este necesara rezervarea.